De finale - dorpsquiznieuwendijk.nl

Dorpsquiz Nieuwendijk
Dorpsquiz Nieuwendijk
Ga naar de inhoud

De finale

Fotopuzzel 5 mei
Finale fotopuzzel Bevrijdingsdag
 
Op 9 mei speelden de tien teams die alle adressen van de “Bevrijdingsdag-puzzel” goed hadden een soort finalespel. Om klokslag 10.00 uur kregen zij onderstaande drie nieuwe foto’s toegestuurd.
Het team dat het snelste de juiste locaties bij de foto’s wist te vinden mocht zich winnaar noemen van de fotopuzzel Nieuwendijk. Even na 12.00 uur konden wij de spelende teams het volgende bericht sturen:
De finalespelers hebben blijkbaar vanochtend aan hun mobiel of computer vastgeplakt gezeten om direct na ontvangen van de opdracht als een speer van start te gaan. De eerste inzending ontvingen we al om 10.08 uur en binnen het uur hadden vijf van de tien teams de fotopuzzel opgelost. Alle inzenders kwamen met de juiste antwoorden. Namelijk: Kerkweg 50, Anemoonstraat 30 en Buitendijk 24.
Hoewel er natuurlijk maar één de allersnelste kan zijn, gaan we toch twee winnaars aanwijzen. Wij hebben namelijk geblunderd….  We kozen drie foto’s en vergeleken die met de woonadressen van de finalespelers. We moesten het natuurlijk niet hebben dat één van de teams in, naast of tegenover een zoeklocatie zou wonen. Op het laatste moment wisselden we nog één van de drie foto’s en die checkte we niet meer met de adressen van de spelers. Dom. Suf. Lomp. Enz. Want wat we niet wilden, gebeurde daarmee toch… De allereerste inzender woonde in één van de gefotografeerde locaties, maar wist de andere twee locaties in slechts 8 minuten ook te vinden. De tweede inzender meldde zich om 10.16 uur. Eveneens razendsnel. Daarmee feliciteren wij de volgende winnaars van de fotopuzzel Nieuwendijk:
Van Peltjes en Colibiesjes.
De antwoorden van de andere teams zagen we op de volgende tijdstippen verschijnen:
210.30Almduikers
310.35Flikweert & Co
410.57Zandsteeg62
511.01De Fordjes
611.06#Doeslief
711.34Van Dijkjes
811.57Zusjes en Pieten
9Opgegeven om 11.03Eenmansteam Supergeitisblij
Created with WebSite X5
Dorpsquiz Nieuwendijk
Terug naar de inhoud