Opzet - dorpsquiznieuwendijk.nl

Dorpsquiz Nieuwendijk
Dorpsquiz Nieuwendijk
Ga naar de inhoud

Opzet

Quiz kerst 2020
Editie nummer drie van de Dorpsquiz Nieuwendijk vindt plaats in de kerstvakantie van 2020. De makers van de quiz hebben weer een gevarieerd programma gemaakt. Zo zullen onder andere vragen over sport en spel, muziek en (streek)nieuws de revue passeren, en zal uiteraard ook de legendarische Fotopuzzelopdracht niet ontbreken!
Over de kersteditie van de Dorpsquiz Nieuwendijk moet je het volgende weten:
  • Door de kleine teams, het ontbreken van een groot (afsluitend) evenement en het verzenden van de quizopdrachten per mail, denken wij de Dorpsquiz Nieuwendijk volledig coronaproof aan te bieden. Van alle spelers verwachten wij dat zij bij het maken van de opdrachten de coronaregels in acht nemen.
  • De quiz wordt bij voorkeur gespeeld in teams van 4 tot 6 personen, maar meedoen in je eentje kan ook.
  • Deelname is (wederom) helemaal GRATIS!
  • Een team heeft een naam en bij de organisatoren zijn de leden van een team bekend. Ieder team heeft één contactpersoon richting de organisatoren van de dorpsquiz.
  • Op 19 december én van 26 december t/m 2 januari ontvangen de contactpersonen van een team rond 10.00 uur in de ochtend een nieuwe opdracht in hun mailbox. De contactpersonen zorgen zelf dat de opdracht ook bekend wordt bij de andere leden van hun team.
  • De antwoorden op alle opdrachten moeten uiterlijk op zondagavond 3 januari om 22.00 uur per mail verstuurd zijn naar nieuwendijkquiz@gmail.com.  Om het werk voor de makers van de quiz wat te spreiden is echter het nadrukkelijke verzoek om opdrachten die klaar zijn direct op te sturen. Maar let op: een oplossing die eenmaal verstuurd is, kan een paar dagen later niet meer verbeterd of aangevuld worden.
  • Met de complete dorpsquiz zijn totaal 200 punten te verdienen. Veertig punten voor de opwarmopdracht van 19 december en twintig punten per dag voor de opdrachten die ontvangen worden van 26 december t/m 2 januari.
  • Het team dat totaal de meeste punten weet te verzamelen wint de kersteditie van de Dorpsquiz Nieuwendijk. Het winnende team wordt binnen een week na afloop van de quiz bekend gemaakt. Hen wacht een prijsbeker en “eeuwige” roem op www.dorpsquiznieuwendijk.nl
  • Alle opdrachten binnen de dorpsquiz zijn met zorg samengesteld en de antwoorden worden met dezelfde zorgvuldigheid nagekeken. We proberen foutloos en eerlijk te zijn, maar het blijft mensenwerk.  Over opdrachten, beoordelingen, uitslagen gaan we niet corresponderen. Dat vinden wij zonde van onze tijd en energie.
Denk je dat jij en je teamleden alles in huis hebben om deze derde editie van de Dorpsquiz Nieuwendijk te winnen? Meld je dan aan! Inschrijven voor de dorpsquiz kan t/m oudejaarsdag 2020, door een mailtje te sturen naar dorpsquiznieuwendijk@gmail.com. Vergeet niet om je teamnaam door te geven en de namen van alle kandidaten, dan zorgen wij ervoor dat je (met terugwerkende kracht) de opdrachten ontvangt.
Created with WebSite X5
Dorpsquiz Nieuwendijk
Terug naar de inhoud