Aankondiging - dorpsquiznieuwendijk.nl

Dorpsquiz Nieuwendijk
Dorpsquiz Nieuwendijk
Ga naar de inhoud

Aankondiging

100 uurseditie 2021
100-uurseditie Dorpsquiz rondom Hemelvaartsdag
We hebben weer prachtige vragen klaarstaan over onder andere ons dorp, muziek, sport en verpakkingen. Natuurlijk ontbreekt ook de creatieve opdracht niet en moet er weer gezocht worden naar fotolocaties. Dit keer hebben we zelfs een heuse fietspuzzeltocht toegevoegd. Spelen jullie weer mee?
De nieuwe editie van de Dorpsquiz Nieuwendijk staat gepland van woensdagavond 12 mei 18.00 uur t/m zondagavond 16 mei 22.00 uur. Het hemelvaartweekend dus. In tegenstelling tot voorgaande edities zullen alle opdrachten in één keer in jullie mailbox verschijnen. Zo kunnen jullie geheel zelf bepalen wanneer je waarmee aan de gang gaat. En natuurlijk hoeft niet alles af en goed te zijn. Meedoen is belangrijker dan winnen.
Al is winnen natuurlijk wel kicken. Zeker nu er, dankzij sponsor Veldsink-Crielaard, weer zo’n prachtige bokaal te verdienen is.
Aanmelden voor de 100-uurseditie van de Dorpsquiz Nieuwendijk kan met teams van maximaal zes personen op nieuwendijkquiz@gmail.com. Graag met opgave van een teamnaam en de namen van de teamleden. Deelname is wederom gratis.
Team dorpsquiz Nieuwendijk
Created with WebSite X5
Dorpsquiz Nieuwendijk
Terug naar de inhoud